Despre noi

Pentru a putea oferii solutii dedicate, profesionale si de calitate, am selectat si dezvoltat parteneriate cu unii dintre cei mai buni producatori din domeniu. Criteriul principal al stabilirii unei colaborari fiind impartasirea acelorasi principii esentiale dezvoltarii unui client multumit, care sa revina la noi cu drag si siguranta ca primeste servicii sigure si de calitate.

Scopul si prioritatea noastra sunt orientarea catre client si in acest scop, imbinand cele 4 etape in care consta achizitionarea unui produs, consultanta-vanzarea-montajul-garantia, am creat un serviciu performant si util la un pret corect, care sa-i ofere clientului increderea si siguranta faptului ca a luat o decizie buna alegandu-ne pe noi si nu doar si-a pus „termopane”.

Tamplaria performanta in combinatie cu un montaj realizat in conformitate cu standardele europene in domeniu, ofera garantia banilor investiti nu aruncati pe fereastra, deoarece tamplaria este o investitie.

Consultanta – prin discutiile initiale intelegem directia si asteptarile clientului, oferindu-i suport tehnic in alegerea solutiilor potrivite si punerea acestora in practica. Solutiile avansate de azi, peste cativa ani vor fi standarde sau poate chiar invechite, astfel recomandam clientilor sa aleaga pentru viitor, nu doar pentru prezent.

Vanzarea – alegerea tamplariei si accesoriilor se face in primul rand dupa preferintele clientului dar si in conformitate cu standardele in vigoare si respectand cerintele proiectantului/arhitectului daca acestea exista, rezultand un produs cu un bun raport calitate-pret.

Montajul – ”graba strica treaba” este motto-ul nostru. Ne mandrim cu faptul ca acordam timpul necesar fiecarei lucrari in parte, scopul fiind acela de a lasa in urma ceva de care clientul sa se bucure pe termen indelungat si sa ne recomande mai departe.
Montajele se realizeaza in diferite moduri, tinand cont de specificul fiecarei constructii, destinatia acesteia si gradul de performanta pe care si-l doreste clientul si pentru care a fost proiectata. Desi noi recomandam ca fiecare piesa de tamplarie sa fie montata cu benzi bariera de vapori si banda precomprimata expandabila, stim si ca aceste solutii cresc pretul de achizitie ( desi pe termen lung este justificat, lucru care este explicat fiecarui client in momentul consultantei) . Astfel am dezvoltat solutii alternative, care oferta un plus de confort si performanta (fata de montajul clasic efectuat doar cu spuma) si apropiate de montajul premium, pentru a veni in intampinarea si celor care isi doresc produse performante dar care nu au loc pentru acestea in bugetul lor.

Garantia – deoarece in cazul proiectelor noi aflate in constructie, nu se poate locui imediat dupa finalizarea montajului, pentru a le oferii clientilor siguranta si linistea ca inca mai beneficiaza de garantie si cand se vor muta in casa noua si pentru a sublinia seriozitatea si calitatea produselor si serviciilor, am extins garantia de la baza legala de 2 ani la 5 ani.

Astfel, oferim o garantie de 5 ani, respectand termenii si conditiile din certificatul de garantie eliberat la finalizarea montajului. Bonus, mentenanta efectuata dupa finalizarea lucrarilor de constructie pentru ca atunci cand va mutati in casa noua, sa va bucurati pe deplin de investitia facuta fara sa aveti motive de stres, lasand stresul pe seama ratelor la banca.