SITE ANTI-INSECTE

Confenctionate din aluminiu extrudat, cu plasa ignifuga care nu permite vizita musafirilor nepoftiti dar nu impiedica patrunderea aerului si a luminii.

Site plisee

Plasele plisse se aplica la ferestre si usi de dimensiuni mari de pana la 2600 mm latime si sunt ultima inovatie japoneza in materie de protectie antiinsecte. Se pot monta pe orice tip de tamplarie si nu se demonteaza pe timp de iarna. Se actioneaza usor, datorita sistemului fara pretensionare.

Site rulou

Sunt sisteme de protectie antiinsecte care se monteaza doar la ferestre si sunt prevazute cu caseta pentru protectia sitei pe timp de iarna. Caseta este din aluminiu si este plasata la exteriorul ferestrei. Se actioneaza pe verticala si pot fi dotate cu frana siliconica, care reduce viteza de ridicare a plasei si astfel ii prelungeste durata de viata. Nu este necesara indepartarea lor pe timp de iarna.

Site pe balamale

Plasele pe balamale sunt modelul clasic, cu prindere in balamale si deschidere spre exterior, cu ajutorul unui maner cu design discret. Sita este realizata din fibra de sticla ignifuga, fixata pe o rama din aluminiu extrudat. Stabilitatea este data de coltari, iar rezistenta este oferita de calitatea materialelor.

Culori standard

Culori imitatie de lemn

Alte nuante uzuale din RAL